Αυτή είναι η ιστορία μας

Η εταιρεία Σκέντος Ο.Ε.  ξεκίνησε το 1977 και από τότε έχουμε κάνει μια επική διαδρομή. Από το ξεκίνημα μας ακόμα, ως μια μικρή εταιρεία χονδρικής πώλησης, έχουμε πορευτεί με κεντρικό πυρήνα αξιών:

  • την ακεραιότητα,
  • την υπευθυνότητα,
  • την συνέπεια και
  • την ανάγκη να γινόμαστε καλύτεροι.

Εκατοντάδες επιχειρήσεις και αμέτρητοι άνθρωποι μας έχουν εμπιστευτεί και έγιναν μέρος αυτού του μακροχρόνιου ταξιδιού. Τους ευχαριστούμε ολόψυχα, καταβάλουμε όλη μας την προσπάθεια να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και ελπίζουμε να συνεχίσετε να είστε μέρος της ιστορίας μας.

Χρονολόγιο

1977

Ο Αθανάσιος και η Αγγελική Σκέντου μετακομίζουν από την Αθήνα στη Λάρισα με σκοπό να αναλάβουν την πρώτη τους  αντιπροσωπεία οικιακών ειδών χονδρικής πώλησης.

1978

Η οικογένεια Σκέντου ανοίγει το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης.

1982

Το κατάστημα λιανικής μεταφέρεται σε νέο μεγαλύτερο και κεντρικό χώρο στο κέντρο της Λάρισας, όπου λειτουργεί αδιάκοπα μέχρι και σήμερα.

1992

Ολοκληρώνονται  οι  διαδικασίες μετάβασης της εταιρείας από τους γονείς, στα παιδιά (Νίκο και Μαρίνα).

1998

Η Εταιρεία ολοένα και αναπτύσσεται και αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των ειδών και ξεκινά συνεργασίες με γνωστές εταιρείες του εξωτερικού.

2008

Επέκταση των εγκαταστάσεων στο διπλάσιο και συνέχιση των δραστηριοτήτων με ανοδική πορεία.

2016

Η εταιρεία είναι περήφανη για τα όσα δημιούργησε. Επίσης, ανέπτυξε μια καινοτόμα διαχείριση των εμπορευμάτων, και κατάφερε να κάνει πολύτιμες και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Ας μιλήσουν οι αριθμοί

Περισσότερα από 1500 είδη

Εκατοντάδες συνεργασίες

40 χρόνια εμπειρίας

Παράδοση παραγγελιών σε 1-2 ημέρες